Herroepingsrecht

 

Als je een dienst bij Jaikwileenwebsite.nl online bestelt, koop je op afstand.
Volgens de wet heb je als consument dan recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is echter niet altijd het geval. Op deze pagina leggen we uit wanneer de wettelijke bedenktijd niet van toepassing is.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Indien je na enkele dagen gebruik van onze webhosting pas opzegt, dan dien je het door jou gebruikte deel te vergoeden.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht log je in binnen ons klantenportaal en zeg je het desbetreffende product op.
Bij “Kun je ons de reden van opzegging geven? We kunnen onze dienstverlening dan verbeteren” vul je de tekst ‘Ik wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht’ in. Je ontvangt dan de kosten voor je afgenomen dienst(en) terug. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je als particulier staat geregistreerd. Voor zakelijke klanten geldt het herroepingsrecht niet.

Uitzonderingen

  • In het geval van een domeinnaamregistratie wordt direct met de uitvoering van de dienst begonnen, waardoor het herroepingsrecht vervalt.
  • Zakelijke klanten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
  • Na betaling van de bestelling van ons e-book, kunt u een e-book (digitaal boek) meteen op een computer of daarvoor geschikte e-reader lezen. Door te betalen zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een e-book (digitaal boek) dus niet ruilen of annuleren.

Contactgegevens
Jaikwileenwebsite.nl (onderdeel van Secure Dynamic ICT Diensten BV)
Stoomloggerweg 8, unit 1.1
3133KT Vlaardingen
info@jaikwileenwebsite.nl